Őszi bőrápolási tippek a Bilkától

Mire beköszönt a zord hideg, testünk szinte teljes felületét ruhával fedjük. Ilyenkor hajlamosak vagyunk megfeledkezni a szépségápolásról, pedig bőrünk ugyanúgy igényli a törődést. Összeállítottunk egy egyszerű, három lépésből álló őszi regeneráló kúrát, amelyhez nincs szükséged másra, csak némi kitartásra és természetesen Bilka termékeinkre!

 

Az őszi időjárás viszontagságait bizony bőrünk is megsínyli. A hideg szél miatt gyakran érezhetjük azt, hogy kiszárad, kipirosodik, fakóvá válik vagy hámló területek jelennek meg rajta.

 

.

Forrás: Internet

 

1. lépés: tisztítás és radírozás

 

Ahhoz, hogy újra egészségtől fénylő arcbőrünk legyen, kezdjük a programot az organikus szőlőmagkivonatot tartalmazó  BioUpgrape Arclemosó Géllel és Radírral, amely gyengéden távolítja el a szennyeződéseket és az elhalt hámsejteket, így segíti az arcbőr megújulását.

 

2. lépés: hidratálás

 

Ahhoz, hogy bőrünk üde és fiatalos maradjon, válasszuk ki a számunkra legmegfelelőbb arckrémet. Termékeink között minden korosztály tagjai megtalálhatják a számukra legmegfelelőbbet, legyen szó egy tinédzser kombinált bőréről, vagy egy érettebb arcbőrről. Fontos, hogy mindig alaposan tisztítsuk meg, mielőtt bekrémeznénk arcunkat. Alkalmazzunk körkörös mozdulatokat, szinte minden alkalommal masszírozzuk át arcbőrünket, mert ezzel élénkítjük a vérkeringést.

 

3. lépés: feszesítés

 

Friss, oxidéndús vérrel tölti fel bőrünket a hideg-melegvizes váltózuhany is. Szánjuk rá magunkat minél többször télen, és tavaszra bőven elérjük a kívánt hatást! Szuper bőrfeszesítő, segít eltüntetni a legmakacsabb narancsbőrt is. Főleg, ha rásegítünk a fehérszőlő kivonatot tartalmazó Bilka Anticellulit Géllel! Ha egyszerűen csak a hidratálásról szeretnél gondoskodni, figyelmedbe ajánljuk isteni illatú Hidratáló, bőrmegújító testápolónkat.

 

Tartsd be minden nap ezt az egyszerű, három lépésből álló őszi regeneráló kúrát és meglátod, bőröd hamarabb meghálálja a gondoskodást, mint gondolnád!

 

Bilka Collection telephelye©2014. NAIH-92585/2015 Készítette: Print and Event Kreatív Ügynökség, webáruház készítés, online marketing