A Bilka brand története

Honnan származnak a Bilka termékek? Hogyan és miből készülnek? Egyáltalán mit jelent az a szó, hogy Bilka? Bejegyzésünkből minden kiderül.

Bulgária területén évszázadok óta termesztenek gyógynövényeket. Néhány közülük olyan különleges, hogy a világon csak itt található. Így nem meglepő, hogy Bulgária már 150 éve az európai kozmetikai ipar egyik fő beszállítója.

 

Forrás: Internet

 

Bilka = gyógynövény

 

Ezt a gazdag természeti kincset ismerte fel, és alapozta rá vállalkozását egy üzletember, aki 1992-ben megalapította vállalkozását. Maga a szó is utal a vállalat filozófiájára, a BILKA bolgárul gyógynövényt jelent. A termelés egyetlen saját fejlesztésű fogkrémmel kezdődött, mára pedig több, mint 40 féle terméket készítenek az ithimani gyárban, 45 km-re Szófiától.

Bulgáriai anyacégünk célja, hogy maximálisan kiaknázza és felhasználja a gyógynövények kedvező hatásait, a természet adta csodálatos lehetőségeket, amelyek a növények gyógyító erejében rejlenek.

 

Kozmetikumaink és szájápolási termékeink teljesen vegyszermentesek és rendkívül magas tisztaságúak, megfelelve ezzel a legszigorúbb európai minőségi előírásoknak.

 

Termékeink a Plovdivi Nemzetközi Kiállításon és Vásáron több évben is arany minősítést értek el.

 

Laboratóriumi fejlesztések

 

A 2 ezer négyzetméter alapterületű üzemben a legmodernebb technológiákat alkalmazzák, megfelelve a nemzetközi környezetvédelmi előírásoknak. A Bilka innovatív cégként kiemelkedően fontosnak tartja a folyamatos megújulást, laboratóriumaiban ezért ennek megfelelően zajlanak a kutatások, termékfejlesztések, valamint a minőségellenőrzés. A gyár saját víztisztító állomással rendelkezik, biztosítva a gyártáshoz használt bejövő víz kifogástalan tisztaságát. Termékeink szigorúan ellenőrzött klinikai tesztek során bizonyítanak.

 

 

Magyarországi importőrünk

A bulgáriai gyárból a világ minden tájára exportálnak termékeket. Magyarországon az Androsimpex Kft. a Bilka termékek kizárólagos importőre.

 

 

Bilka Collection telephelye©2014. NAIH-92585/2015 Készítette: Print and Event Kreatív Ügynökség, webáruház készítés, online marketing