Tippek az újévi fogadalmak betartásához

Te is nagy elh​atározásokkal indultál neki az újévnek, de már most azon kapod magad, hogy nem tartod be a fogadalmaidat?

 

 

Ne aggódj, ezzel nem vagy egyedül! Sokan, sok mindent megfogadunk, ám jó, ha töredékét betartjuk.

 

Például eldöntötted, hogy idén tutira leadod azt a néhány plusz kilót, mégis azon kapod magad, hogy a konditerem súlyzói helyett, a tévé előtt ülve csak a kanalat emelgeted a mogyorókrém és a szád között?

 

Nincs veszve minden, mert sosincs késő újrakezdeni! Ahhoz, hogy a régi berögződések helyett új szokásokat vegyél fel, szakértők szerint elegendő 20 nap! Tegyél ki az asztalodra egy naptárat és szorgalmasan húzz le minden napot, elkönyvelve azt, hogy teljesítetted amit megfogadtál. Meglátod, a harmadik héten már teljesen természetes lesz, ami addig újdonságnak számított.

 

Ha a mozgásra veszed rá nehezen magad, keress egy sporttársat vagy egyenesen egy csapatot. Járj el futócsoporttal futni. El sem hiszed, mennyire motiváló tud lenni a közösség!

 

A lényeg tehát, hogy ha meg is szegted a fogadalmaidat, ne aggódj, kezdd el újra! Higgy benne és sikerülni fog! 

Bilka Collection telephelye©2014. NAIH-92585/2015 Készítette: Print and Event Kreatív Ügynökség, webáruház készítés, online marketing