Miért jó a homeopátiás szájápolás?

 

Fluor, mentol, parabének – a legtöbb szájápolási termékben megtalálható összetevők. A fogyasztók nagy százalékánál azonban irritációt okoznak. Ha te is ebbe a csoportba tartozol, a megoldást a Bilka Collection homeopátiás szájápolási termékei jelentik számodra!

 

A homeopátia alapelvei egészen az ókorig nyúlnak vissza. Az orvoslás ezen ága nem sorolható a hagyományos gyógymódok közé. A homeopátia egyéni, alkati terápia, mely az egész embert – testét és lelkét egyaránt – figyelembe veszi, miközben nem mérgező, és mellékhatásoktól mentesen gyógyít.

 

A homeopátiás szerek természetes, növényi, állati, ásványi eredetű anyagokból, speciális eljárással készülnek. Az orvos a gyógyszert egyénre szabottan, az úgynevezett hasonlósági szabály (simile elv) alapján, részletes kórelőzmény felvétele után választja ki betege számára, a több mint 4000-féle homeopátiás szer közül.

 

Termékeink a homeopátiás kezelések alatt állóknak is kiválóan megfelelnek, hiszen 90 százalékban természetes összetevőkből állnak. A Bilka Collection csapata az elmúlt időszakban aktívan dolgozott a felnőtt homeopátiás fogkrémeink frissítésén, célzottan megfelelve a globális natúrtermék-trendeknek, a homeopátiás termékpiac fejlődésnek és a megnövekedett fogyasztói igényeknek.

 

Mit jelent, ha egy termék parabénmentes?

 

A parabének stabil, nem illékony vegyületek. Az 1920-as évektől széles körben használják fel tartósítószerként kozmetikumokban és testápolási termékekben, gyógyszerek, élelmiszerek, zsírok, olajok, cipőápoló krémek, textilek, ragasztók tartósítására.  Fő kockázatuk, hogy ösztrogénszerűen viselkednek és így károsítják a hormonrendszert.

 

A Bilka termékek parabénmentesek. A gyártáskor növényi eredetű komponenseket alkalmazunk. Ilyen például a Xantán, ami egy természetes gélképző anyag, vagy a növényi glicerin, amelyet lágyítóként használunk a fogkrémek nedvességtartalmának fenntartásához.

 

A Bilka szájápolási termékek nem tartalmaznak hozzáadott cukrot sem, mentol- és fluoridmentesek, így az erre érzékenyek is bátran használhatják! 

Bilka Collection telephelye©2014. NAIH-92585/2015 Készítette: Print and Event Kreatív Ügynökség, webáruház készítés, online marketing