Csalóka tavaszi napfény

 

Végre hét ágra süt a nap, alig tudsz betelni vele? Meleg sugarai a szabadba csábítanak és feltöltenek energiával. A napfürdőzéssel azonban csak óvatosan, hiszen a tavaszi napfényben is leéghetsz.

 

Elég akár csak egy-két órát a tavaszi napsütésben tölteni, és bizony máris megmarad a trikó nyoma. A hosszú, sötét télben kifakult bőr érzékeny, hipp-hopp lepirul. Emellett pedig napfény hatására hamar előbújhatnak az apróbb bőrhibák is, mint például a májfolt is.

 

Tavaszra a bőrünk fáradt, kiszárad, vitaminhiányos és nehezebben tud védekezni a környezeti hatások ellen. A napfény D-vitamint termel bőrünkben, ezt a jótékony hatást azonban csak fokozatosan használd ki. Kezdd néhány perccel, utána növeld a napozással töltött időt. Napfürdőzés előtt alaposan tisztítsd át az arcbőrödet. Használd Arclemosó gélünket, amely egyben radír is.

 

Érdemes tavaszra és nyárra olyan arckrémet választanod, ami a hidratálás mellett a fényvédelemről is gondoskodik. Ilyen például Hidratáló arckrémünk, amely uborka és sárgadinnye kivonatával már a nyarat idézi, többek közt Shea-vaj kivonatának köszönhetően pedig tökéletesen puhává varázsolja a bőrt.

Bilka Collection telephelye©2014. NAIH-92585/2015 Készítette: Print and Event Kreatív Ügynökség, webáruház készítés, online marketing