Tuningold fel a hajad!

 

Száraz, töredezetett a hajad? Tedd csillogóvá egy kis törődéssel! Elárulunk néhány praktikát, amit ha betartasz, garantáltan meghálálja a hajad!

 

Amivel szeretettel foglalkozunk, az megszépül – miért ne lenne ez igaz éppen a hajadra? Erőtől fénylő, egészséges hajat szeretnél? Először is tedd fel magadnak a kérdést: mindent megteszel érte?

 

Első lépésként azon gondolkodj el, hogy a hajtípusodnak megfelelő sampont használsz-e? A Bilka samponok kifejezetten egy-egy problémára lettek kifejlesztve, hogy a lehető legcélirányosabban  szűntessék meg azt.

 

Ha korpás a hajad, próbáld ki Bioaktív, Korpásodás Elleni Samponunkat vagy a Szeborea elleni termékünket, amely a zsírosodást is szabályozza. Hajhullásra is kínálunk megoldást, de akkor is segítünk, ha úgy érzed, nem elég fényes.  A festett haj speciális törődést igényel, erre is kifejlesztettünk egy sampont.

 

Mindig két léből mosd meg a hajad, mogyorónyit használj a samponból, körkörös mozdulatokkal dolgozd el és alaposan öblítsd ki. Törölközővel itasd fel róla a vizet, de vigyázz, ne dörzsöld agyon, mert a hajszálaid könnyen elszakadhatnak. Ugyanez történik velük, ha vizesen nekiesel egy fésűvel vagy kefével.

 

Ahelyett, hogy ilyen durván megreguláznád, kényeztesd egy kis pakolással.  Diónyi mennyiséget használj és oszlasd el először a hajvégeken, majd masszírozd bele a fejbőrbe. A masszázsnak köszönhetően élénkül a vérkeringés a fejbőrben, friss oxigén tódul az erekbe, így fokozódik a hajhagymák működése. Az ujjaiddal át is fésülheted kicsit a tincseket. Ne siess! Várd ki a hatóidő leteltét, majd alaposan öblítsd le a pakolást, lehetőleg langyos vízzel. A legvégén állítsd jéghidegre a tust, így mosd át a hajvégeket.

 

A legjobb, ha magától szárad meg a hajad, de ha félsz, hogy megfázol, akkor se a legforróbb fokozatra kapcsold a hajszárítót! Válaszd a középső, langyos hőmérsékletet és ne „ragaszd” rá a szárítót a tincseidre, hagyj köztük legalább 15 centimétert.

 

Szeresd a hajadat! Hidd el, meghálálja a törődést! :) 

 

Bilka Collection Hungary

 

Bilka Collection telephelye©2014. NAIH-92585/2015 Készítette: Print and Event Kreatív Ügynökség, webáruház készítés, online marketing