Radírozz a szép bőrért!

A bőrradírozás a szépségápolás kihagyhatatlan és egyik legfontosabb lépése. A peelingtől a bőr megtisztul, fellélegzik. Kérdések és válaszok írásunkban.

 

Miért kell radírozni a bőrt?

 

Az elhalt hámsejtek eltávolításával a bőr megújul, több oxigént tud felvenni. Ha nem távolítod el az elhalt hámsejteket, könnyen fakóvá, egészségtelenné válhat arcszíned. A masszírozó mozdulatoknak köszönhetően a vérkeringés fokozódik, élettel teli, feszesebb és selymesebb lesz a bőröd.

 

Milyen gyakran?

 

Arcbőröddel kapcsolatban kérd ki a kozmetikusod véleményét! Ami biztos: semmiképp sem szabad túlzásokba esni, mert azzal többet árthatsz,mint használsz. Heti eggyel nem lőhetsz mellé.

 

Mikor?

 

Célszerű zuhanyzás közben, amikor felpuhul a bőröd. Legyen szó test vagy az arcbőr radírozásáról, napozás előtt érdemes elvégezned. Így egyenletesebben barnulsz majd le. Napozás után, az érzékeny bőrt viszont semmiképp se dörzsöld!

 

Hogyan?

 

Körkörös mozdulatokkal masszírozd át a bőröd. Használhatsz kesztyűt vagy luffa szivacsot. A test radírozását a lábadtól kezdve felfelé haladva végezd, így élénkítve a nyirokkeringést is.

 

Hidratálj!

 

Sosem maradhat el! A radírozás után ráadásul könnyebben felszívódnak a kozmetikumok hatóanyagai.

Bilka Collection telephelye©2014. NAIH-92585/2015 Készítette: Print and Event Kreatív Ügynökség, webáruház készítés, online marketing