Tippek szarkalábak ellen

Szeretjük a nyarat, de az erős napfény és a sok hunyorgás miatt az apró szarkalábak fejlődése felgyorsulhat. Mit tehetsz, hogy megelőzd? Eláruljuk:

 

A szemkörnyék érzékeny bőre az a terület, ahol azonnal nyomot hagy a kialvatlanság, a stressz vagy éppen a környezeti hatások: az erős napfény miatti hunyorgás. Ezért nagyon fontos, hogy megelőzésként védd ezt a területet megfelelő ránctalanító krémmel.

 

Nem elég, ha az arckrémedből kensz erre a területre, ide célzottan erre a részre kifejlesztett, könnyű textúrájú készítményt válassz. Nem kell vastagon bekenni, egy-egy cseppet oszlass csak el, gyengéden "paskold" bele az ujjhegyeddel.

 

Használd a Bilka Fekete Mavrud Szőlőből készült Szem és Ajak Ránctalanító krémét, ami a leghatékonyabb antioxidáns és regeneráló összetevők hatékony kombinációját tartalmazza. A mavrud szőlőmagolaj fiatalító hatása bizonyított, serkenti az oxigén bejutását a bőrbe, így hatékony a táskák, sötét karikák ellen is. Hialuronsav-tartalma miatt kiváló nedvességmegkötő, belülről tölti fel a ráncokat.  

 

Próbáld ki, nem fogsz csalódni!

 

Bilka Collection Hungary

Bilka Collection telephelye©2014. NAIH-92585/2015 Készítette: Print and Event Kreatív Ügynökség, webáruház készítés, online marketing