Ébredj jókedvűen!

 

Háromszor nyomod be a szundit, alig bírsz felkelni, visszahúz az ágy, egyszóval undok a reggel? Pedig lehet másmilyen is.

 

Minden elhatározás kérdése - a szép reggel is. Mindenkinek jobb, ha jókedvűen indul a nap.

 

Mit tegyél, hogy mosolygós legyen a reggeled?

 

Amikor meghallod az ébresztőt, gondolj arra, hogy szép nap vár rád. Ne pattanj ki azonnal mérgesen az ágyból! Nyisd ki a szemed, és gondold végig, mik azok a dolgok az életedben, amikért hálás vagy.

 

A nyújtózkodás sose maradjon el, közben vegyél nagy levegőt és fújd ki. Ezzel a mozdulattal tudatosítod a szervezetedben, hogy vége a lustálkodásnak, kezdődik a nap.

 

Az ébresztőt ne az utolsó pillanatra állítsd be. Legyen elég időd a készülődésre reggel. Húzd el a függönyt, engedj be friss levegőt a hálószobába, készítsd el a kávédat, tusolj le. Az énidő reggel is fontos.

 

Minden reggel szánj rá néhány percet, hogy kifejezd a szeretetedet. Öleld meg a kedvesedet, gyermekeidet, simogasd meg a kutyusod, a macskád, vagy vess egy pillantást a virágaidra. Az ölelés pozitív energiákat szabadít fel, nincs is annál jobb, ha már korán reggel szeretet árasztja el a szívünket.

 

Gondolj arra, az élet szép! Az életed olyan, amilyenné TE teszed. :)

 

Bilka Collection Hungary

Bilka Collection telephelye©2014. NAIH-92585/2015 Készítette: Print and Event Kreatív Ügynökség, webáruház készítés, online marketing