Tavaszi bőrápolás a Bilkával!

 

Tavasszal nemcsak a természetnek, hanem a bőrödnek is szüksége van a megújulásra. A téli hideg idő és a száraz levegő hatására bőröd sokat veszít természetes zsírjából és nedvességéből. Ezért tavasszal hidratálj, töltsd fel bőrödet vitaminokkal és ásványi anyagokkal.

 

 

Bőröd hidratációját jelentősen befolyásolta a téli időjárás: a kinti hideg szél és a benti fűtés. A környezeti viszontagságok hatásra lassult a hámréteg megújulása és a faggyúmirigyek működése. Tapasztalhattad, hogy bőröd kipirosodhatott, viszket, érdessé válhat vagy hámlani kezdett. A hosszú tél alatt elfáradt bőröd vitalitását jelentősen javíthatod zsír- és nedvességpótló bőrápolással. Ilyenkor a legfontosabb feladat a bőr elhalt szarurétegének eltávolítása, a vitaminok és az ásványi anyagok pótlása.

 

A tavaszi bőrápolás során használd AquaNatura termékcsaládunkat, amely uborka és sárgadinnye kivonattal gondoskodik a maximális hidratálásról. Testápolónk felfrissíti és táplálja a bőrt, javítja rugalmasságát, egész napra feltölti energiával és segít megőrizni nedvességtartalmát.

 

A hideg évszak különösen megviseli a kezeket, melyek extrém szárazak lesznek. Kényeztesd  kezeidet vitalizáló köröm és kézápoló termékünkkel, amely fehér szőlő és szőlőmagolajkivonattal mélyen hidratálja és táplálja a bőrt, finommá varázsolja kezeidet, körmeidet erősebbé teszi.

 

Ne feledd: a hidratálást belülről is támogatni kell. Igyál rendszeresen napi 1,5-2 liter folyadékot és fogyassz minél több zöldséget és gyümölcsöt!

 

Bilka Collection Hungary 

Bilka Collection telephelye©2014. NAIH-92585/2015 Készítette: Print and Event Kreatív Ügynökség, webáruház készítés, online marketing