Miért ne hagyd ki soha az esti arctisztítást?

 

Biztosan Te is érezted már egy hosszú nap vagy egy átbulizott éjszaka után, hogy legszívesebben csak bedőlnél az ágyba és kihagynád az arctisztítást. Pedig az egyik legfontosabb teendőd lefekvés előtt a megfelelő arcápolás.

 

Az esti arctisztítás során mindenképpen meg kell szabadulnod a sminktől és az arcodra rakódott szennyeződéstől. A smink eltávolítása rendkívül fontos, hiszen a különböző kozmetikumok gátolhatják a pórusok megfelelő szellőzését. Az eltömődött pórusok pedig miteszerek és pattanások kialakulásához vezethetnek. A szemhéjon maradt festék is ártalmas, hiszen elősegítheti a szem körüli ráncok megjelenését.

 

A helyes arctisztítás három lépésben:

 

1. Használj bőrtípusodnak megfelelő arctisztítót!

 

Az arctisztító az elhalt hámsejteket, a szennyeződéseket és a faggyúváladékot távolítja el, valamint hozzájárul a bőr rugalmasságának megőrzéséhez. Próbáld ki Rosa Demascena arctisztító gélünket, amely Organikus Rózsavízet tartalmaz. A rózsavíznek antibakteriális hatása van, ugyanakkor nem szárítja a bőrt és benntartja a nedvességet. Ráadásul termékünket most féláron vásárolhatod meg :)

 

2. Tonizálás!

 

Ehhez alkoholmentes lemosót használj, mivel az alkohol száríthatja a bőrödet. A tonik amellett, hogy eltávolítja a smink maradékát, összehúzza a pórusokat így bőröd feszesebb lesz.

 

 3. Hidratálás!

 

A teljeskörű tisztítás után ápold arcod a bőrtípusodnak megfelelő hidratáló krémmel. A bőr a szemkörnyéken érzékenyebb és vékonyabb, ezért különleges ápolást igényel. A szemkörnyékápoló krémet apró, ütögető mozdulatokkal juttasd a bőrbe.

 

Ne feledd, a tiszta bőr az arcápoló krémeket jobban befogadja, így azok hatékonyabban fejtik ki hatásukat.

 

Bilka Collection Hungary

Bilka Collection telephelye©2014. NAIH-92585/2015 Készítette: Print and Event Kreatív Ügynökség, webáruház készítés, online marketing