Hajregenerálás nyárvégén

A tűző nap, a klóros és sós víz a strandon, a magas páratartalom mind roncsolták a hajadat. Hogyan regeneráld a nyári időszak után? Írásunkból megtudhatod.

 

Biztosan Te is tapasztaltad már, hogy strandolás vagy a tengerben fürdés után a hajad kiszárad, sprőd és nehezen fésülhető lesz. Hogy ezt elkerüld érdemes minden strandolás után alaposan hajat mosni, hogy megszabadulj a hajszálakra rakódott sótól és klórtól. Festett hajra használj színmegőrző samponokat és balzsamokat.

 

A nyári kánikula során igénybevett hajra hetente kétszer használj hidratáló, mélytápláló hajpakolást, így a hajszálak visszanyerhetik fényüket. Próbáld ki intenzíven tápláló pakolásunkat, amely vitamin tartalmának köszönhetően puhává és fényessé teszi a hajat, visszaállítja rugalmasságát.

 

Minden egyes mosás után hajápoló szérummal vagy hajfénnyel simítsd át a végeket, így regenerálhatod a nyaralás okozta sérüléseket.

 

Mosás után lehetőleg a levegőn szárítsd meg a hajad, ne hajszárítóval, így természetesebb lesz a végeredmény és a hajvégek túlzott kiszáradását is megelőzheted.

 

Bilka Collection Hungary

Bilka Collection telephelye©2014. NAIH-92585/2015 Készítette: Print and Event Kreatív Ügynökség, webáruház készítés, online marketing