Szépülj alvás közben!

 

Mit tegyél lefekvés előtt, hogy alvás közben szépüljön a bőröd? Éjszakai szépségtippjeinkkel ragyogóbb arccal és fitten ébredhetsz minden reggel.

 

Az alvás a legtökéletesebb méregtelenítés: ilyenkor a máj és a vese valóban csak a méreganyagok kiválasztását végzi, hiszen nem terheljük folyamatosan. A szervezet a bőrön át nem csupán izzadni képes – ami elsősorban a víz és só elhajtását szolgálja – hanem kipárologtatja a méreganyagokat is.

 

Mivel éjjel a bőröd méregtelenít ezért csak tiszta, sminkmentes arccal feküdj le. Ne feledkezz meg az éjszakai hidratálásról sem. Próbáld ki GrapeEnergy arcápoló szérumunkat, mely Hyaluron savval mélyen hidratál és hozzájárul a bőr természetes nedvességtartalmának fenntartásához.

 

Hidratálni nemcsak kívülről, hanem belülről is kell. Lefekvés előtt és felkelés után igyál egy nagy pohár vizet, hiszen alvás közben nem jut a szervezeted folyadékhoz.

 

Gwyneth Paltrow napi  10 óra alvásra esküszik, de ha ezt nem tudod kivitelezni, a szakértők szerint már a 8 óra is pihentető és elég egy felnőtt szervezetnek.

 

Hogy reggel a tükörbe nézve ne karikás szemeket és gyűrött arcot láss, próbálj a hátadon aludni, elkerülve a hasadra és az arcodra nehezedő állandó nyomást, ami ráncokhoz vezethet. Ha pedig a fejed alá egy magasabb párnát raksz, akkor megakadályozhatod a szem alatti folyadék pangását, így elkerülheted a sötét karikák kialakulását.

 

Hogy minél hatékonyabb legyen a pihenés, lefekvés előtt kapcsolj ki minden elektromos eszközt a hálószobában. Így nem zavar majd a monitor, a wifirouter vagy a tv villogó fénye.

 

Bilka Collection Hungary

Bilka Collection telephelye©2014. NAIH-92585/2015 Készítette: Print and Event Kreatív Ügynökség, webáruház készítés, online marketing