Újévi riadó! MOSTAZTÁNTÉNYLEG lefogyok!

Minden egyes évben, kivétel nélkül, emberek milliói tesznek fogadalmat valamire;

Leszokom a dohányzásról, több időt fordítok a családra, és talán az egyik leggyakoribb fogadalom: Most aztán tényleg lefogyok!

                                                                               

Az edzőtermek januárban megtelnek a fogadalmi fogyókúrázókkal, az utcákon megjelennek az alkalmi kocogók, az élelmiszerüzletek ilyenkor adják el a legtöbb zöldséget és sovány húst. Aztán február környékén lankad a lelkesedés, az emberek 90%-a kifogásokat keresve és találva adja fel sorra az álmukat. Ha már benned is megszületett az elhatározás, és megvan a kellő kitartásod ahhoz, hogy véghez vidd a terved, már egy lépéssel előbbre jársz a régi önmagadnál. Sok kis trükkel könnyítheted a célod elérését, íme néhány ezek közül;

1. Légy türelemmel, a változás nem történik meg azonnal. Azt mondják, ahhoz, hogy egy szokás rögzüljön 21 napra van szükség. 3 hét. Ugye, nem is tűnik olyan soknak?

2. Ne akarj azonnal mindent megvonni magadtól! Lépésről lépésre haladj, először tedd rendszeressé életedben a mozgást, később pedig jöhet az étrend! Ha rögtön mindenről lemondasz, ami örömet okoz, nem lesz hosszútávú a kitartásod!

3. „Programozd át” az agyad. Próbálj az életmód változásodra ne kínszenvedésként gondolni, hanem inkább egy olyan lehetőségként, amit megtehetsz magadért és azért, hogy jobban érezd magad a bőrödben.

4. Írj fel minden kis változást! Örülj az apró dolgoknak is, dicsérd meg magad azért is, ha például aznap csak egy kocka csokit ettél meg!

5. A kisebb sikerek után ajándékozd meg magad! Apróságokkal, amik örömet okoznak, segíthetsz motiválni saját magad. 

 

                                                                                                        

 

Léteznek a piacon olyan kozmetikai készítmények is, amik szintén hozzájárulhatnak a sikeredhez! Ilyenek például a koffein tartalmú testápolók, amelyek serkentik a vér- és nyirokkeringést, hosszabb távon pedig bontják a zsírsavakat és méregtelenítenek. Vízhajtó hatásuknál fogva elősegítik a salakanyagok és a felesleges víz távozását a szövetekből. A sejtek több oxigénhez jutnak, ezáltal gyorsul a sejtanyagcsere és a regenerálódás is. A Bilka Body Care Karcsúsító és Feszesítő Testápoló Krém kizárólag természetes növényi kivonatokat tartalmaz, így használatakor nem okoz irritációt és nincsenek mellékhatásai.

 

Legfőbb aktív összetevői többek között;

 

- a koffein; serkentőleg hat a sejtanyagcserére, kiváló zsírbontó és vízhatjó hatással bír

- a zöld tea kivonat; élénkíti a vér- és nyirokkeringést, kiváló bőrfeszesítő

- az organikus szőlőmag olaj; erős antioxidáns, ezáltal lassítja a bőr öregedési folyamatait

- a shea vaj; gazdag E vitamin forrás, amely segít fenntartani a bőr rugalmasságát.

 

Ha a fenti tanácsokat megfogadod, biztos lehetsz a sikerben! És ne feledd! A szépség elsősorban belülről fakad, mosolyogj sokat és élvezd az élet apró örömeit! Így még a fogyás is könnyebben megy majd! Sok sikert kívánunk hozzá!

Bilka Collection telephelye©2014. NAIH-92585/2015 Készítette: Print and Event Kreatív Ügynökség, webáruház készítés, online marketing