FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉK! VÁLASZD KI ÉS NYERD MEG!

 

1. A nyereményjáték szervezője
A nyereményjáték szervezője az Androsimpex Kft. (Székhely: 1106 Budapest, Jászberényi út 41.) továbbiakban Szervező.
2. A Játékban való részvétel feltételei
Részvételre jogosult valamennyi, Magyarországon lakcímmel rendelkező természetes személy, aki a részvétel időpontjában betöltötte a 18. életévét.
3. A játék menete
A játékos feladata, hogy a játékban meghatározott feladatoknak eleget tegyen. A nyertes sorsolással kerül kiválasztásra. Nincs kitétel arra vonatkozóan, hogy ezt a bejegyzést (képet) ugyanaz a Felhasználó csak egyszer oszthat meg, és egy adott bejegyzés keretében közzétett feladatot ugyanaz a Felhasználó csak egyszer teljesíthet. Amennyiben szeretné, a Felhasználó kedvelheti, és többször is megoszthatja a nyereményjáték keretében közzétett bejegyzést (képet) saját idővonalán, ezáltal növelheti nyerési esélyeit.
4. A nyereményjáték időtartama
2018. január 9-2018. január 18.
5. Nyereménysorsolás módja
A nyertes véletlenszerűen kerül kiválasztásra a http://www.fanpagekarma.com/facebook-promotion segítségével.
6. Nyereménysorsolás időpontja:
2018. 01. 19., 10 óra 00 perc
7. A nyertesek száma
1 fő / nyereményjáték/sorolás
8. A nyertes kihirdetése, értesítése
A nyereményjáték lezárását követően a Szervező 24 órán belül közzéteszi a nyertes nevét a Facebook oldalán. A Szervező a nyertes értesítését a Felhasználó személyes Facebook profiljára küldött üzenet segítségével kísérli meg. A kapcsolatfelvételt követően értesíti a nyereményjáték átvételének részleteiről. Amennyiben a nyertes saját figyelmetlensége miatt nem értesül a nyeremény híréről, a Szervező kizárja felelősségét. Ebben az esetben, ha 10 napon belül nem sikerül kapcsolatba lépni a nyertessel, a nyeremény jogosultságát veszti.
9. Nyeremény kézbesítése
A nyeremény átvételének részleteit minden nyertessel Facebook üzenetben, majd e-mailben vagy telefonon egyezteti a Szervező.
A Szervező fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat módosítására.
Androsimpex Kft.
Budapest, 2018.01.08.
Bilka Collection telephelye©2014. NAIH-92585/2015 Készítette: Print and Event Kreatív Ügynökség, webáruház készítés, online marketing