Amit tudnod kell az intim higiéniáról!

                                                  

 

Az intim higiéniának a napi tisztálkodási rutin részeként kiemelkedően fontos szerep jut mind fiatal, mind pedig idősebb korban. A hüvelyflóra épsége elengedhetetlen a nők egészségének megtartásához. Ha az itt lévő törékeny egyensúly felborul, a hüvelyben elszaporodnak a káros baktériumok, amelyek következtében fertőzések és gyulladásos megbetegedések alakulhatnak ki. A megszokott szappanok és tusfürdők megváltoztathatják az ideális 4-4,5 PH értéket, ezáltal rongálva a természetes védőrendszert. Ezért mindig körültekintően kell megválasztanunk a tisztálkodó szereinket. A Bilka több, speciálisan ezen érzékeny terület ápolására, tisztán tartására kifejlesztett termékkel áll rendelkezésre. Itt találod őket!

 

Mik a leggyakoribb hibák az intim tisztálkodás során?

 

A nem speciálisan az intim tájék tisztítására alkalmas szerek, vagy intim zuhany alkalmazása, valamint a túlzásba vitt mosakodás felboríthatja a hüvely természetes pH-egyensúlyát, ami rossz szagot, szárazságot, visztkető fertőzéseket okozhat.

 

Miért olyan gyakori a hüvelyi fertőzés?

 

A hüvelyi fertőzéskenek számos kiváltó oka lehet, azonban mindnél szerepet játszik a természetes savas közeg átalakulása, a kényes egyensúly felbomlása. A tejsavbacilusok alkotta flóra meggyengülése okán a kórokozók könnyedén megtelepednek és elszaporodnak. A hüvelyben található savas közeg hatékony védelmet biztosít a baktériumokkal és gombákkal szemben. Az egészséges nők hüvelyváladéka 5-8 különböző tejsavtermelő baktériumtörzset tartalmaz.

 

A Bilka gondosan kifejlesztett intim mosakodói, a természetes és organikus összetevőknek köszönhetően megfelelnek az intim higiénia kényes követelményeinek. Kíméletesen tisztítanak, ápolják és óvják az intim területek érzékeny egyensúlyát.

 

                                                         

A Bilka Intimo körömvirág kivonattal készült intim mosakodója teljesen HIPOALLERGÉN, értékes tejsavval és tejfehérjékkel gazdagítva gyengéden ápol, és frissességet biztosít egész napra!

Bilka Collection telephelye©2014. NAIH-92585/2015 Készítette: Print and Event Kreatív Ügynökség, webáruház készítés, online marketing