Szőlőmagolaj - a fiatalság esszenciája

Szőlőmagolaj – a fiatalság esszenciája
 
Teljes egészében természetes, hideg sajtolási technikával kinyert olaj, amelyet a szőlőszemek magvai adnak.
 
 
                                                                           
 
Milyen értékes összetevőkből áll?
 
magas E-vitamin tartalom
erős antioxidánsok
klorofill
bioflavonoidok
linolsav
 
Mire jók ezek?
 
E-vitamin a bőrápolásban
 
Védőfaktorként, az öregedési folyamatok gátlására hasznosítja a szervezet. A sejtkárosító szabadgyökök károsítják bőrünk funkcióit, ezért fontos, hogy védve legyen ezekkel szemben. Az E-vitamin természetes antioxidánsként fejti ki hatását, megakadályozva az oxidatív folyamatok lezajlását.

 

                                                                   

 

Erős antioxidáns

A hidegen sajtolt szőlőmagolajnak a növényi olajokhoz képest magas az antioxidáns tartalma. A flavonoidok mellett tartalmaz olyan vegyületeket is amelyek kimondottan erős antioxidánsként ismertek, és szintén hozzájárulnak a szabadgyökök, valamint az oxidatív károsodások csökkentéséhez.

Az öregedés „ellenszere”

A szabadgyökök nagymértékű elszaporodása összefüggésben van öregedés mértékével. Ez az elkerülhetetlen biológiai folyamat, ugyan nem visszafordítható, azonban az antioxidánsokban gazdag szőlőmagolaj segítségével mérsékelhető.
A bőrön tapasztalható jelek, mint a ráncos, ernyedt, fakó felszín) a szőlőmagolajjal történő rendszeres kezelés által enyhíthetők. Segít megőrizni a bőr fiatalságát, különösen hatékony az arc esetében, vagy a dekoltázson alkalmazva.

A szépségelixír

A szőlőmagolaj hidratálja, fiatalosság, rugalmassá varázsolja a bőrt. Száraz és érett bőrtípus esetén kimondottan jótékony, a ráncok természetes, és igazán hatékony ellenfele. A klorofill, a bioflavonoid és a linolsav segítenek legyőzni az esetleges gyulladásokat, egészségesen környezetet teremtve a normál működéshez. Megakadályozzák a bőr kiszáradását, védik és táplálják azt, valamint hozzájárulnak a vitaminok felszívódásához is.

A Bilka Grape Energy és Mavrud Age Expert termékei magas szőlőmagolaj tartalommal és szőlőkivonattal, valamint további értékes, és természetes összetevők segítségével segítik a bőrt fiatalságának és rugalmasságának megőrzésében!

Próbáld ki te is Grape Energy és Mavrud Age Expert -AZONNALI LIFTING HATÁS termékeinket!

                                                                            

 

 

 

képek: Natural Living Ideas, Josetta Saffirio

Bilka Collection telephelye©2014. NAIH-92585/2015 Készítette: Print and Event Kreatív Ügynökség, webáruház készítés, online marketing