NYEREMÉNYJÁTÉKOK

 
Nyereményjáték szabályzat
1. A nyereményjáték szervezője A nyereményjáték szervezője az Androsimpex Kft. (Székhely: 1106 Budapest, Jászberényi út 41.) továbbiakban Szervező.
2. A Játékban való részvétel feltételei Részvételre jogosult valamennyi, Magyarországon lakcímmel rendelkező természetes személy, aki a részvétel időpontjában betöltötte a 18. életévét.
3. A játék menete A játékos feladata, hogy a játékban meghatározott posztban feltett kérdésre válaszoljon. A nyertes sorsolással kerül kiválasztásra. Egy adott bejegyzés keretében közzétett kérdést ugyanaz a Felhasználó csak egyszer válaszolhat meg. Amennyiben szeretné, a Felhasználó kedvelheti, és megoszthatja a nyereményjáték keretében közzétett bejegyzést (képet) saját idővonalán, de ez nem feltétele a nyereményjátékban való részvételnek, és nyerési esélyeit sem növelheti ezáltal.
4. A nyereményjáték időtartama 2018. 10. 16-2018.10.22.
5. Nyereménysorsolás módja A nyertes véletlenszerűen kerül kiválasztásra a http://www.fanpagekarma.com/facebook-promotion segítségével.
6. Nyereménysorsolás időpontja: 2018.10.23. 07 óra 00 perc
7. A nyertesek száma 1 fő / nyereményjáték/sorolás
8. A nyertes kihirdetése, értesítése A nyereményjáték lezárását követően a Szervező 24 órán belül közzéteszi a nyertes nevét a Facebook oldalán. A Szervező a nyertes értesítését a Felhasználó személyes Facebook profiljára küldött üzenet segítségével kísérli meg. A kapcsolatfelvételt követően értesíti a nyereményjáték átvételének részleteiről. Amennyiben a nyertes saját figyelmetlensége miatt nem értesül a nyeremény híréről, a Szervező kizárja felelősségét. Ebben az esetben, ha 10 napon belül nem sikerül kapcsolatba lépni a nyertessel, a nyeremény jogosultságát veszti.
9. Nyeremény kézbesítése A nyeremény átvételének részleteit minden nyertessel Facebook üzenetben, majd e-mailben vagy telefonon egyezteti a Szervező. A Szervező fenntartja a jogot jelen részvételi szabályzat módosítására.
Androsimpex Kft.
Budapest, 2018.10.16.

 

 

 

 

 

 

Ebben a kategóriában nincsenek termékek.
Bilka Collection telephelye©2014. NAIH-92585/2015 Készítette: Print and Event Kreatív Ügynökség, webáruház készítés, online marketing