Iratkozz fel hírlevelünkre az aktuális akciókért!

* indicates required
Neme
/ ( mm / dd )

Vásárlás Feltételei (ÁSZF)

Az alábbi Általános Feltételek - továbbiakban: Feltételek - az internetes áruházban történő vásárlásra, megrendelésre vonatkoznak. Annak érdekében, hogy a www.bilka.hu weboldalon található termékek megrendelésekor tisztában legyen a megrendelésre és szállításra vonatkozó feltételekkel, kérjük, gondosan olvassa el az alábbiakat. Amennyiben bármilyen kérdése lenne, keressen minket, a kapcsolat alatt található elérhetőségek valamelyikén munkaidőben 9 és 17 óra között.

Fizetési módok:
Készpénzzel: az utánvételes küldemény átvételekor a postásnak, vagy a futárnak kell fizetni.

Bankkártyás fizetés is előreutalásnak minősül.

Átutalással: A megrendelést visszaigazoló e-mail beérkezése után banki átutalással az Androsimpex Kft. számlaszámára: CIB Bank 10700206-47842504-52000001.  A megjegyzés rovatban kérjük tüntesse fel a visszaigazoló e-mailben kapott megrendelésszámot. Kedvezményezettnek kérjük, az ANDROSIMPEX KFT-t jelölje meg!

Szállítási módok:
Személyes átvétel: telephelyünkön (1106 Budapest, Jászberényi út 41.) munkanapokon 9:00 től 17:00 óráig. Az átvétel időpontját illetően előzetes egyeztetés szükséges a kapcsolat menüpont alatt található elérhetőségek valamelyikén.

Előre való egyeztetés után lehetőség van későbbi időponton való átvételre is.

A személyes átvétel ingyenes.

Postai kézbesítés: utánvételes postai küldemény formájában, melynek költsége:

0-12.000 Ft értékű rendelés esetén bruttó: 1150  Ft

12.001 Ft felett: díjmentes.

Postai kézbesítés előre utalással: Banki átutalás, a pénz megérkezése után, postán ajánlva küldjük el:

0-12.000 Ft értékű rendelés esetén bruttó: 900  Ft

12.001 Ft felett: díjmentes.

Jelen Feltételek tartalmazzák a megrendelés szabályait, a Vevő és az Eladó között esetlegesen létrejövő szerződés alapvető feltételeit. Jelen Feltételek határozzák meg továbbá a www.bilka.hu weboldalt üzemeltető cég üzemeltetéssel kapcsolatos felelősségét. A Vevő a www.bilka.hu oldalon kitöltött megrendelőlap elküldésével tudja megrendelni a webáruház termékeit. A rendelési folyamatban megadott adatokért a Vevő vállal felelősséget. Hibásan megadott e-mail és telefonszám cím esetén a rendelés nem teljesül, mivel az Eladó nem tud kapcsolatba lépni a Vevővel. Az Eladó fenntartja a jogot arra, hogy az áruházban az alábbi dolgokat, bármikor változtathatja: termékválaszték, az alkalmazandó jogszabályok, beszerzési lehetőségek, feltételek, árak. A Bilka Collection  termékek szállítása a megrendelés időpontjában hatályos Feltételek szerint történik, ezért arra kérjük, hogy a megrendelés elküldése előtt akkor is olvassa el a Vásárlási Feltételeket, ha már rendelt korábban is webáruházunkból. A Bilka Webshop használata során nem jön létre jogviszony a Vevő és az Androsimpex Kft. (üzemeltető) között. A Webshop-ban leadott megrendelést az Eladó elektronikus levélben visszaigazolja. Az adás-vételi vagy szállítási szerződés a Vevő és az Eladó között a termék átadásakor jön létre. A szerződés megkötését az Eladó a megrendelés visszaigazolását követően is megtagadhatja, ha a megrendelt termék nincs készleten. A Vevő a Személyes átvétel megjelölésekor minden esetben értesítést kap arról, hogy a termék mikortól vehető át telephelyünkön. %

Bilka Collection telephelye©2014. NAIH-92585/2015 Készítette: Print and Event Kreatív Ügynökség, webáruház készítés, online marketing